Slunce pálí
a žhne tváře,
jsi poutník,
který neobviní ani lháře,
jsi muž a nebo sen,
v kterého lidé věří stále,
ať noc je nebo zářivý den..
15.05.2010 13:49:00 | BARBYE
Tak hodně řečeno v málo slovech..to obdivuji!
Poutníka v ní
neopouštím.
Kráčím s ním....a konec excelentní a zanechal odezvu ST!
14.05.2010 11:45:00 | xoxoxo