modlitba
Modlitba
Děkuji za tvoji ochranu
Ve spánku, ve dne, kdykoli
Za to, že najdu odvahu
Své myšlenky i vyslovit
Děkuji za dary co mi dáváš
Děkuji za jejich nezištnost
Za to, že v důvěře neustáváš
Že lásky máš vždy víc než dost
Děkuji za všechna znamení,
Za „shody náhod“, symboly
Za cestu a vše co patří k ní
Za pravdu, i když zabolí
Děkuji Bože že tě mám
Že ve mně držíš otěže
Že když se pořád jenom ptám
Na každé proč máš protože
Děkuji že Ti mohu jít
Každý den o krok naproti
Že tady mohu prostě žít
Že tuhle žízeň už nezkrotím…
Přečteno 362x
Tipy 7
Poslední tipující: fled, Divoženka1, CULIKATÁ
Komentáře (1)
Komentujících (1)