Anotace: je to tak jasný, tak pěkný, tak moc po tom člověk touží.. jen to uchopit, ale nejde to, nemám na to "chápadla"...
Odpověď najdeš v jedné básni Fráni Šrámka - momentálně si nevzpomínám na název, ale ohlédnu se po ní a pošlu.
21.05.2010 13:28:00 | Jana M.
Někdy ano jindy ne...hlavou proti zdi..to chce tvrdou palici..ale za některé věci stojí jít i proti zdi.Pěkný ST!
18.05.2010 14:38:00 | xoxoxo