Anotace: Začal jsem ji psát už na Velký pátek, ale nešlo mi to. Dnes jsem se k ní vrátil a taky mi to nešlo jak jsem chtěl. Takže aspoň takhle.
Milý René, doporučuju báseň od Zasr.romantika "Nejen Římanům". Tvůj komentář byl u ní taky, ale tahle jeho báseň stojí za opakované čtení.
19.05.2010 16:35:00 | Jana M.