Navštívení
Anotace: Maria přichází k Alžbětě
Myšlenky poutnice
víří hlavou.
Bez ohlášení a navštívenky
spěchá do hor sloužit.
Maria, Bohem milovaná.
Bolesti matky
obtížené každodenností.
S vděčnou pokorou
unavená jde jí vstříc.
Alžběta, Bůh přísahal.
Ústa bezhlesná
zkušeností s Bohem.
Kněz přijímá požehnání,
které nese milostiplná.
Zachariáš, Bůh pamatuje.
Radost dítěte
prorokuje spásu světa.
S vrozenou prudkostí
horlí Eliáš pro Mesiáše.
Jan, Bůh milostivý.
Slova modlitby
tryskají ze srdce.
Bůh se ujal svého lidu.
Přichází vydaný služebník.
Ježíš, Bůh naše spása.
Přečteno 358x
Tipy 3
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (1)
Komentujících (1)