Úhel pohledu
Anotace: Neviděl jsem ho,neznám jeho číslo boty,neslyšel jsem aby se smál a přesto někde tam je...Možná mi rozumíte...
Proč chodíme s maskami na tváři
stejně do nás vidí, světlo jeho nás prozáří.
Někteří z nás jsme chladní jak led.
nejlíp, když roztajem-“kdy“-no hned!
Vidina bohatství nás oslepí,
pozdě je když padáme na dno
dostat se tam jde tak snadno.
Málokdo nám pomůže
zbyde nám jen vlastní odraz u třpytivé kaluže.
Důvěru pak ztrácíme,
ještě k tomu jsme pyšní, tak narážíme a bloudíme.
Vysvoboditel má vždy ruku nataženou,stačí vzhlednout vzhůru
jeho láska nabízí, jedinečnou léčivou kůru.
Z chuďoučké rostlinky se stává statný strom
podle okolností se oběvuje blesk a hrom.
Záleží na nás, jestli zesílí nebo padne
přitom, ve skutečnosti je to snadné.
V jeho blízkosti se člověk cítí tak v bezpečí
narozdíl od běžného dne, kdy na nás zlo útočí.
Pane prosím přijď a vyveď nás ze tmy hříchů
ať tě můžem chválit a vzdávat plno díků.
Pomalu vyjít z té kulaté skrýše
z hlubiny pak stoupat výš, výš a výše.
Přečteno 522x
Tipy 17
Poslední tipující: ni.va, Iv, la loba, K.k.k.Kajluška, Bíša, Lucerna, ajlonka, 4LJFilip, CULIKATÁ
Komentáře (9)
Komentujících (7)