Modlitba Esteřina
Utíkám se k tobě
Pane pánů
Bojím se smrti
sklíčená
Kdysi jsem se rděla
obrazem své krásy
Teď každou píď těla
halím vyrvanými vlasy
Můj hlas v modlitbě zasténá:
„Ty jsi jediný Bůh můj
a Pán lidu mého
odpusť plody pýchy
slituj se nad našimi hříchy
svůj národ zas si opanuj“
Vysvoboď nás opuštěné
zachraň z rukou pohanů
Naplň srdce vypleněné
chvalozpěvem skřivanů
Přečteno 948x
Tipy 33
Poslední tipující: PIPSQUEAK, TedelyBear, Ik, Quigleika, Kubino 2, labuť, hašlerka, Mbonita, Javavia, zenge, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)