Azúrové slová
Anotace: ...(subjektívne, osobné vyjadrenie)...
Čas kvapká,
kvapka jedna za druhou,
vďaka Ti Pane, že občas pohladíš dúhou.
Slnečný úsvit žiari mi do očí,
srdce sa poteší, keď zrak v zeleň odbočí,
chvála Ti za to smaragdové zlato.
Priatelia, ktorí sú s nami,
verní v našich osudoch, krokoch,
vďaka, že nie sú len snami.
Chvála Ti Pane za ľudí, za ženy,
za tie výtvory zhora,
keď stvoril si tak malebného tvora,
aká neopísateľná byť tá azúrová továreň musí,
tam, kam v mene Ježiš v nebesia človek prosí,
až občas v plesaní pramenia v očiach rosy.
Copyright © Juraj Hrom
Přečteno 491x
Tipy 36
Poslední tipující: Holis, Bíša, pamp_elka, jedam, carodejka, zelená víla, Lady L, Divoženka1, střelkyně1, Mbonita, ...
Komentáře (11)
Komentujících (11)