Anotace: Zapomněli jsme ... děkovat ze života se radovat a přijali jsme cestu otroků strachu...závislostí...
Sbírka: Na cestě
krásně napsáno, lidé někdy zapomínají, bohužel.. stačí někdy jen pořádně otevřít oči..
23.09.2010 17:20:00 | zelená víla
Někoho mi připoměl výstižné a pravdivé a ještě navíc tobě St za báseň a krásné Babí léto :-)
31.08.2010 09:32:00 | Divoženka1
Lady...opět krásný bombónek ze tvého šuplíčku, láska je vzácným kořením a lidé by si je měli užívat.
28.08.2010 21:49:00 | carodejka