Anotace: Titulek je půjčený z jedné písně, obsah ze Starého zákona
Píseň znám....tvoje vyjádření je mnohem hezčí...nebo alespoň mně bližší. Nějak mi tyhle písně přijdou hrozně vzdálené. Nó, jenže to asi prostě neplatí pro všechny lidi. Jak říká tatínek:"Lidi jsou různé." :) Názor je názor, vkus je vkus, já se svým vkusem hlásím k tvému psaní, s dovolením i bez dovolení :) je v něm totiž něco, co mi jinde chybí. A já si říkám, ze by to byl tygl...téda skutečně skromná pokora? Třeba se pletu. Třeba je to ten tygr...Tracyho ;)
11.03.2011 00:54:00 | voslík