Ach bože.
Anotace: "Paní doktorko,věříte v boha?" "Ne, protože ho nikdy nikdo neviděl!" "Tu vaši p..u jsem taky neviděl a přesto věřím, že ji máte!"
Jak vůbec vypadá ten bůh? Jako ten "fousatej sušenka" na
obláčku? Možná, že je to jen moře energie okolo nás,
ze které všechno vzejde a zase se tam vrátí. Vždyť
energie je přece nezničitelná! Dost možná je to jen
světlo, za kterým máme jít, když bloudíme v temnotách?!
----------------------------------------------------------
Ach Bože, jsem Tvůj marnotratný syn,
co v době nouze utíká se k tobě,
Ty nezatratíš mne pro jeden podlý čin,
mne nehodného zavoláš zas k sobě.
Je lidská marnost mluvit o rouchách
i koruně, jež krále přiodívá,
s hanbou teď prince pýcha sráží v prach,
Bůh dal i vzal, ...mně děkovat jen zbývá.
Je pravda, zneužil jsem často darů Tvých,
marnosti háv já oblékl si pyšně,
pýcha je trůn a kralování hřích,
já usedal naň příliš bezostyšně.
Satanův plamen přesto rychle zkroť
a neužívej víc svých božích metel.
Řekni: "Svou svíci vem a za Mnou tiše pojď!
Jdi za světlem! TO JÁ JSEM SVĚTLO SVĚTEL!"
Přečteno 432x
Tipy 12
Poslední tipující: Pláša, Gabrielle, Antares, JA.RO., NikitaNikaT., danav, CULIKATÁ, Hazentla
Komentáře (2)
Komentujících (2)