splÍny
21.02.2016 19:18:37 | Lilien
Ach bratříčku... :-) nádherný bratříčku posvěcený:-)
21.02.2016 19:16:50 | tvořilka
zvláštní, pro někoho odpuštění není
i kdyby na kolenou prosil až do setmění
...
nezbývá než doufat,
že Boží láska a milost je větší,
než spáchaný hřích a církevní nařízení
...
a i přes to
vždy se najde někdo
kdo rád si hodí kamenem
...
však mne soudit bude ten
kdo života v plnosti jediný je pramenem
...
15.10.2010 19:13:00 | Jasmína zatoulaná z hvězd
Hezké počtení.
dveře otvírají se tak zlehka
člověk je skořápka křehká
a tak z Boží pomocí
zas vykročí kamsi do noci...
02.10.2010 22:46:00 | carodejka