Nový začátek
Anotace: volný verš a je to krátké :)
Počkám, až s palcovými titulky
Vyjde zpráva o konci světa
Anebo radši o slavnostním otevření
Nového ráje
Budu tleskat
Až důstojný pán v obleku
- a s vousem bělejším než sváteční košile -
Přestřihne rudou pásku
A rozbije láhev šampusu o hada
A na polici si pak dám
Ohryzek jablka
Který najdu mezi keři
Přečteno 432x
Tipy 12
Poslední tipující: Jarunka, mkinka, Judita, Martin Švarc, Danga, Gabrielle, Dota Slunská
Komentáře (1)
Komentujících (1)