Prosba
Anotace: věřím, že mně pomůžete
Má drahá matičko,
můj drahý tatíčku,
prosím,opatrujte zhůry
mou zlatou Evičku.
Přejte ji sílu, zdraví
a odvahu,
obdařte ji láskou,
nespouštějte z dohledu.
Kam já se nedostanu,
buďte stále s ní,
křídly ji podpírejte,
o životě nechť dále sní.
Až se nasytí svého snu,
pošlete ji zpátky ke mně,
ať si ji přitisknu na svou hrudˇ.
Prosím, udělejte to pro mne.
Vaše milující dcera.
Přečteno 493x
Tipy 19
Poslední tipující: jedam, jerabina, strawbery, Weylin, CULIKATÁ, Gabrielle, Bíša, Paulín, Agniezka, Danga, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)