Církev
Anotace: proti církvi proti víře
Církev
Všichni znáte ten soubor
soubor lásky něhy věrnosti
jsou to schody do nebe
nikoli vyvedu vás z omylu
zrada,podraz,krev a násilí
však se mrkněte na nádvoří
kde popravy sou na dením pořádku
upálení,setnutí či oběšení
prej máme ještě na výběr
jen když se vzdáme našeho boha
Prý sme kacíři, zloba či hrozba
plivám k nohám církve
tímto kážu pijte všichni víno
jezte všichni chléb,
patří totiž kurva nám všem
Církev odporné zkrvavené
lůno arcibiskupů.
Smilstvo krev a meče
z jejich poháru lež proudem teče
prý naše výra a bůh je ďábel
nikoli jen jejich víra má tři kříže
bohatsví a slávu, všichni zvedněte hlavu
už končí vláda církve, řikám že je konec
konec lžím smilstvu a beznaděje
Přečteno 459x
Tipy 6
Poslední tipující: Gabrielle, la loba
Komentáře (1)
Komentujících (1)