Vranov
°
Kolem věží
hejno vran
sněží
Rytinou zhnisaných ran
pokoj rozdrásán
v žití ženy
Tělo
- opar za svítání
Duše
- kolem tuny
Trýzeň
- písečné duny
proti vodě v dlani
Nejsme sami!
Zdi zbrojené
ikonami válečníků
Vedli vítězný boj
v dávný čas
Jene Vianei
modlitby znějí
Oroduj za nás!
*
Přečteno 443x
Tipy 36
Poslední tipující: PIPSQUEAK, jita.1965, NikitaNikaT., Kapka, Divoženka1, la loba, labuť, Gabrielle, ZILA78, Psavec, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)