Vánoční zastavení
Anotace: Když první hvězda rozsvítí se, v tichosti své nádhery...
Když první hvězda rozsvítí se,
v tichosti své nádhery,
tak mnohá srdce vyjasní se,
a lásky plamen zahoří.
Jen člověk skrytý ve věčnosti,
který se s láskou rozdává,
dokáže mluvit o věrnosti,
nemusejíc se přemáhat.
Jak mateřské pohlazení,
Zní jeho slova srdečná,
která tu jsou, když on tu není,
pro naše srdce netečná.
Snad jenom tiché zastavení,
dokáže nalézt jeho hlas,
v radosti proměnit osamnění
a nálezt sebe, v tento čas.
Přečteno 601x
Tipy 12
Poslední tipující: Gabrielle, Antares, danav, staranna, CULIKATÁ, Skalsky Pavel, Kapka, labuť
Komentáře (2)
Komentujících (2)