Anotace: Díky tomuto jsem pochopila svou zamilovanost do básní. A díky tomu se na doporučení kamaráda dostala do Modráskova. Díky Ti. Nemohla jsem najít název, takže asi Radost.
Děkuji za slova povzbuzení a motivace do dalších veršů. Jsem ráda, že se pár lidem líbilo, protože to je mnohdy víc než tisíce :-).
20.12.2010 09:10:00 | Berry
No vida a prý básně neumíš,jak život se to učíš,jen tak dále:-).Tanči slovama na tomto modráskovém bále,potkáš tu smutek,radost,žal i lásku,jen pod jménem nesundáš maska...
19.12.2010 18:07:00 | Danger