Anotace: Ať si kdo chce myslí co chce, jde o vlastní zkušenosti, naštěstí takové, které poučily.
kdo nestará se o duši
je to jako kdyby hluší
mluvili se slepými..znakovou řečí
není větší..pravdy..
ST
19.12.2010 21:08:00 | Mbonita
Víra, to je prostě dar,
ta se nedá naučit,
leda by ses všeho vzdal,
Bohu (ani tak) nelze poručit.
Každému, co jeho jest ...
Kéž všichni najdou svoje světlo,
ať už jej nazývají Bohem,
nebo mu dávají různá jiná jména ...
19.12.2010 19:20:00 | Bambulka