no, aby člověk mohl něco psát potřebuje inspiraci... ze života.. tak se právě na plno věnuji sběru ispirací, tudíž nemám na psaní čas.
17.02.2011 12:38:00 | JA.RO.
Vánoce utekly, Silvestr utekl, leden utekl, únor utíká, jen ty se skládáním nějak stojíš.
11.02.2011 23:35:00 | René Vulkán
Je ...a teď nevím co napsat ... lehounká ... nevím jestli je to ono.
Ale tohleto je u mě čistokrevná poezie.
21.12.2010 12:40:00 | René Vulkán