Jako nezasvěcený bych pouze podotkl, že by bylo lépe spát v ráji, než jen na prahu...
:o)
Jiří
28.12.2010 11:22:00 | j.c.
krásné... hlavně ten začátek má poetiku až měřitelnou thaumametrem arcikancléře Výsměška z Neviditelné Univerzity...
a napadá mne... není to ten pan Brown, co vodí všechny suché čajové lístky po stojatých hladinách hrnků?
27.12.2010 21:51:00 | drsnosrstej kokršpaněl