Anotace: Mé oblíbené číslo.. Kristovi léta - věk, kdy lidé začínají vážněji přemýšlet o sobě, o založení rodiny,..
Ale asi to je chyba autora, tedy moje, že do anotace musí psát, co tím myslel, což by mělo být patrné ze samotné básně. Ale buď pochváleno Dada, tedy do určité míry:)
10.02.2011 12:01:00 | Wor
Jo dík, ale nevím jestli jsi úplně pochopil co jsem tou básní myslel.. Raději jsem opravil anotaci a přidal k ní svůj meaning:) Je asi dobré, když nějaké dílo každý pochopí po svém, něco si pro sebe z toho vezme, ale nesmí to být úplně extrémně odlišné než autor sám zamýšlel:)
10.02.2011 11:58:00 | Wor