Svatba Beránkova
*
Pojď, má nevěsto
já, ženich ti běžím vstříc
Už vidím větrem vlát
závoj svatební
Pojď, má nevěsto
já, ženich běžím ti říct
že nemusíš se bát
Do očí mi pohlédni
Zvolil jsem si tě mezi všemi
dřív než jsi vůbec o mně věděla
Dávám ti teď novou zemi
a kment vypraný v krvi, doběla
*
Přečteno 598x
Tipy 44
Poslední tipující: PIPSQUEAK, ZUMKA, Ik, robbiP, poustevník Jirka, Juan Francesco de Faro, NikitaNikaT., JA.RO., James Libustka, šuměnka, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)