Anotace: ...za Emu, Petra, Viléma, Olgu, Blažu, Helu, Jirku, Martina, Jitku, Moniku, Slávka, Luboše, Václava, Zuzku, Kláru, Ivanu, Ivu, Terezu, Ladislava... a spoustu dalších...
Nedej zahynouti nám ni budoucím!
Ač jsem tam Zasr. romantika ani Káleče taky jako Marek nenašel, započítal jsem se do "spoustev ostatních". :o))
11.03.2011 18:25:00 | Zasr. romantik