Prsten od abuzéra
Anotace: A já si nemyslím, že básně o 'andělích' jsou klišé !
Za květem tulipánu s barvou nachu,
A žlutými okvětními listy.
Ráda se skrývá.
Se svými křídly ze střelného prachu
A dušemi místo perutí místy.
Po kapsách antidepresiva.
Dvakrát nevěrnou milenkou Lucifera,
Odměněna bystou a diadémy.
Svatebním darem byl prsten od abuzéra
Kdy s ním i s milenci padla k zemi.
Zlomená křídla a rudé modřiny na těle,
S těmi křídly i půlka srdce v rohu.
Netušíc význam slova lidé. To jsou ti andělé,
Jež se postavili Bohu.
Přečteno 468x
Tipy 15
Poslední tipující: Anděluška, Dameira, Elisha, James Libustka, její alter ego, Víla, CULIKATÁ, NikitaNikaT., Tamara
Komentáře (3)
Komentujících (3)