Lítací
Až se naučím lítat
Stanu se astronautem
Až se naučím lítat
Přestanu jezdit autem
Až se naučím lítat
Přestanu se bát výšek
Až se naučím lítat
Zbavím se tíhy víček
Až se naučím lítat
Přestanu hrotit hroty
Až se naučím lítat
Neskončím mezi ploty
Až se naučím lítat
Budu si chovat nebe
Až se naučím lítat
Dlaní se dotknu Tebe.
Já vím, že nemusím lítat
Ty Zemí letíš, věřím!
Až v tichu začne svítat-
Tvou dlaní srdce zčeřím
Přečteno 424x
Tipy 19
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, Pevya, zvířenka, hatlapatla, jitka.svobodova, V.N.Losinský, La Suneteto, vodnař, Jiparo, Maryje..., ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)