Vyznání beze slov
Anotace: Taková krátká rýmovačka o Lásce... když máme teď to výročí.
Já nechci slevu zadarmo,
však nemám na vybranou.
Nemám Ti čím zaplatit
svůj průchod úzkou branou.
Tak zahledím se s důvěrou
a láskou v Tvoji tvář,
vždyť ze všech vět,
co můžu říct,
už každé slovo znáš.
A cože bych Ti mohla dát?
...To stejně dávno máš...
Děkuju...
Přečteno 469x
Tipy 21
Poslední tipující: Kšanda :), monique, Metcheque, labuť, enigman, Maryje..., CULIKATÁ, hatlapatla, Marcone, René Vulkán, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)