Anotace: Jedna za starších básní. Snad se bude líbit. Nebojte napsat svůj názor.
Právě proto, že je doba zlá?
Dneska člověk má skoro všechno, ale na jistotě a klidu mu to nepřidá... Pořád víc pracujeme, a stejně nemáme víc času na své rodiny. Vymýšlíme stroje, které nám usnadní práci, kterou si nabereme jinde a potom jsme permanentně ve stresu. Většinou. Neumím si představit, jaký smysl by měl můj život, kdybych nebyla věřící...
16.05.2011 13:38:00 | Shark Princess
Do kostela nechodím, jenom jednou za čas... pro úctu, pro slzy, pro odpočinek pro ty, co již nemohou být tu s námi...
09.05.2011 18:01:00 | NikitaNikaT.