Bůh je svět
Anotace: jedna taková........cíleně bezcílná.
Svět se zbláznil
v písmenkách kapou
cesty tajnou mapou
slova,co nikdo nepochopil.
Svět se rozbil
střepy světadílů
přeřezali mou víru
na duši
a já abych to lepil?
Bůh se zbláznil
podsouvá myšlenky
do srdcí se ukrývá
v našich nadějích
sám sebe sprchuje.
Bůh mě rozbil
a nechápu jeho cíl
proč do myslí zasil
odtažitost
bez kouzelných chvil.
Bůh je svět
sám sebe
nechal zrezivět
a zdrhnul na nebe.
Přečteno 411x
Tipy 16
Poslední tipující: No Shame, Azure angel, H.I.L., hatlapatla, hašlerka, Maryje..., Mbonita, la loba, chicacheca
Komentáře (1)
Komentujících (1)