Rituál kostí
Osmero bytostí v kruhu,
bělostná roucha,
dlaně obráceny vzhůru,
září měsíce osvíceni.
Zpívají,
podivnou řečí to hovoří.
Tu náhle jedna z nich předstoupí
a již sype divotvorný prášek
na pískovcovou ženu s křídly.
A dí:
,,Ty, jež neseš prokletí vítězství dobra,
povstaň a zbav toto místo tmy.
Už příliš dlouho trvá nadvláda zla.
Přijmi prach z kostí světců!
A pak ve světle luny
rozplynou se ta stvoření
a sen je u konce.
Přečteno 458x
Tipy 4
Poslední tipující: Findë, Anjesis, ECHO PARAZIT
Komentáře (2)
Komentujících (2)