Omlouvám se, ale já tam žádný překlep nevidím. Byla bych moc ráda, kdyby jste mi s hledáním této zdánlivé chyby pomohla, jelikož ať se snažím jak chci, nemohu ji zahlédnout. A nechci vás urazit, ale zřejmě jste nepochopila význam a teoretickou myšlenku tohoto minidíla.
17.06.2011 16:30:00 | Stříbrné srdce