První svaté přijímání
Anotace: ..ta je pro Tebe Pavlíku...
....
ve snítce jasmínu
skryla se chvíle,
laskavé obětí
právě se chystá,
jiskřičky radosti
ve tváři milé,
s napětím těší se
dušička čistá,
.....
plamínek plápolá
vede Tě k Pánu,
na cestách tmavých
nezbloudíš jistě,
díky své přednášíš
za brášku
tátu i mámu,
na bohulibém
a slavnostním místě,
......
poprvé přítomen
Pán je i v Tobě,
at je i Pavlíku
světlem Tvým,
bude Ti oporou
v každičké době
at vzpomeneš jednou si
na tenhle rým
...
Přečteno 471x
Tipy 2
Poslední tipující: CULIKATÁ
Komentáře (0)