Anotace: Reakce na báseň na Facebooku, Když je toho moc hlava bolí, nekonečná je noc* a starosti se valí... Co dělat? Nacpa...t se práškem? Není nad to, pěkně lehnout, odpočinout... a být bezstarostným kulihráškem.
No já sem upřímnej furt a lidi mě za to odsuzujou,tak už mi zbyl jen ten ježíš.
09.07.2011 13:46:00 | ECHO PARAZIT