tání
Zářící hvězdičky
Ve sněhu
krása oči mi bodá
Jiskřivá nádhera
rampouchů
ty tvary krásou
srdce až mrazí
kap kap
trošička tepla
tu krásu zářivou
do bláta srazí
Kéž, Bože, taky moje srdce roztaje…
Přečteno 444x
Tipy 5
Poslední tipující: nalča, Danga, NikitaNikaT., CULIKATÁ, Skalsky Pavel
Komentáře (2)
Komentujících (2)