Slunečnice
Tak jako slunečnice
každý všední den
pozvedá květ ke slunci,
měly by naše tváře
ten každý všední den
pozvedat tvář k Bohu.
My leckdy nevidíme,
protože civíme do země,
mnohdy se divíme,
že všechno ztrácíme.
Tváří tvář k paprskům
poznávám lásku,
protože s pomocí
podléhám teplu
podléhám Bohu
podléhám vášni.
Už nikdy nebudu
chodit v šedém plášti!
Přečteno 408x
Tipy 3
Poslední tipující: Antares, airelle
Komentáře (0)