myslel si, že mohl udělat ještě víc, že dělal málo pro lidi, tak byl dobrosrdečný...kdyby lidé dělali jen dobro a navzájem si pomáhali...neměli by potřebu si ubližovat:-)
dobrosrdečnost máme v sobě a když ne, stačí přemýšlet...
24.07.2011 00:47:00 | strawbery
Básnička je krásná a ten závěr je nádherný.))
Chci mít milosrdné srdce
a ty abys byl můj Pán
Pak bych mohl svými skutky
vyjmout hřeby
ze tvých ran
21.07.2011 22:27:00 | carodejka