Nesourodé
Bůh to je naděje
že jednou bude líp
pravda však ukáže
že smrt je jenom smrt
-
Co stojí před námi
to nikdo nevidí
ale vzpomínka
ta srdce pohladí
-
Kvetoucí lekníny
probouzí krásu
tak jako naděje
probouzí spásu
-
těžko říct
kdo může
modlit se
a přesto držet se
boha
kajícníka
Přečteno 434x
Tipy 1
Poslední tipující: Mbonita
Komentáře (2)
Komentujících (2)