dala bych i ST.. ale párkrát jsem při čtení cejtila takovej nevyrovnanej rytmus. Nejsem odborník abych to vyjádřila vědecky, ale občas to trochu nesedí formálně.. obsahově v pohodě
12.08.2011 12:09:00 | JA.RO.
Bůh dopouští kde co, protože nám neslíbil, že nebudem trpět.. a taky smrtelný život není nejvyšší hodnota (zní to jako strašný cynismus, a v lidských měřítcích to nejvyšší hodnota je, ale tak jako tak jednou umřem, teď nebo později, proto musí být něco víc... a proto Bůh může dopouštět... (to je spíš pro Labuť) jinak tip za básničku.
12.08.2011 12:08:00 | JA.RO.
Nevím, jestli je a je-li? Proč dopouští tolik bolesti, utrpení a ztrát... Ve svém okolí vidím, že nejvíc trpí většinou ti nejhodnější, co neubližují. A proč dopouští, aby umíraly děti..??
12.08.2011 10:44:00 | labuť