Adona
na trůnu osudů sedí
pln láskyplné vůle
v tichu setrvává
pohne se snad
setne hlavy chromým kráčejícím růžovými sady
a přitom
ulici smějící se černě nechá být
stíná hlavy snícím
druhou rukou
přetěžký kvas rozlévá kolem
je cítit šupinami
a starou gumou
spáleniště čistější než chrám
hroutí se obzory vzdušné
plnovous času cuchá se a tuchne
polibkem svým
dodá naději
anebo ji vezme
pryč
mečem planoucím
Přečteno 412x
Tipy 6
Poslední tipující: mkinka, James Libustka, ECHO PARAZIT
Komentáře (1)
Komentujících (1)