Po DLOUHÉ době
Po dlouhé době
se navracím k Tobě.
Jen tobě vděčím,
že neležím v hrobě.
V této zlé době
člověk věří jen sobě.
Tak modlím se k Tobě
a děkuji nově,
že vedeš nás rovně.
Přečteno 450x
Tipy 4
Poslední tipující: jitka.svobodova, Mbonita, ECHO PARAZIT
Komentáře (2)
Komentujících (2)