Až příjde čas, poznání se zrodí
Pravil mi Bůh,ať lidé čekají,
až příjde čas, poznání se zrodí
jako skořápka lískových ořechů
zarostlá hluboko do mechu
Nevinné plody zaseje v cestách světla
ve stopách jeleního léta
a půjde dál až k branám poslední svatyně
poctít se ve jménu Bohyně
Přečteno 608x
Tipy 14
Poslední tipující: jitka.svobodova, labuť, Psavec, Actafool, CULIKATÁ, ECHO PARAZIT, rezina
Komentáře (4)
Komentujících (4)