Lucernám
Anotace: cizincem na zemi
Lucernám
pára jde od huby
rampouchy blbý
k duši přimrzají
z nebe ze stájí
vyjíždějí koníci
křupe mráz v truhlicích
mračen
amen amen
podívej dolů
jsem tu já
dálka tma
nemluví jako Ty
poklady prostoty
zavírají
Přečteno 377x
Tipy 13
Poslední tipující: kaaamiiii, jitka.svobodova, Elisha, M3rryMarta Valenová, vodnař, Noc17, Mbonita, labuť
Komentáře (4)
Komentujících (4)