Eli Eli lema sabachthani
Anotace: Tíha v duši, když se zdá, že i Pán Bůh člověka opustil..
Měsíce žár
knoty řas do ruda
v koutku vosk usedá
kostlivci přišli se mnou bdít
ze záhrobních zdí
na hřebech svých pozvedá mě hvězda
spí celá krajina
Eli Eli lema sabachthani
Vedle tebe usínám
Přečteno 468x
Tipy 15
Poslední tipující: Ik, Mapaf, hatlapatla, labuť, M3rryMarta Valenová, CULIKATÁ, Donne
Komentáře (5)
Komentujících (4)