Deo gratias
Anotace: Když pomine duše sevření
Chladný je podvečer
nebe plné děr
obloha v dlaních
měsíce má svíci
kape vosk po vesnici
po okně stéká žlutý déšť
kostelní věž
kaštanů věže
bílé věžičky
rostou do výšky
rostou zas
Deo gratias
za provaz
úzkostí přetržený
Přečteno 451x
Tipy 9
Poslední tipující: JA.RO., Emmelia, CULIKATÁ, M3rryMarta Valenová, CORONATION
Komentáře (1)
Komentujících (1)