Anotace: Před vstupem do třetího řádu premonstrátů.
Nevím proč z textu cítím trochu upracovanost,básnicky tomu nelze nic moc vytknout,ale oslovující to není.Asi tohle jde mimo čtenáře.
26.09.2011 15:10:00 | mademoiselle secret
dobře a zajímavě píšeš, nutí mě to v tom shonu se zastavit na chvíli a zamyslet :-)
26.09.2011 12:06:00 | M3rryMarta Valenová