Přítel
Anotace: Život je dost těžký na to, aby v něm člověk, človíček šel sám...
I slunce každý den vychází i zachází
i kalná voda jednou bude čistá.
Trápení přebolí, vystřídá ho radost
každý den je o něco krásnější.
I když zrovna bolest prožíváš
přesto je s námi Ten, kdo nás má rád
Ten, kdo je náš život.
Poznáš, kdo je ti přítelem
kdo je s tebou, když se cítíš sám.
Přátelství dovede pomoci
přítel je s tebou třeba jen v myšlenkách.
Je s tebou i v nemoci
když se cítíš sám...
Možná to netušíš, ale přítele máš
lásku, přátelství On dává nám.
Co je tvou bolestí
je bolestí i mou.
Co je tvou radostí
je radostí i mou.
Chci ti pomoci všechno to nést...
s Ním jít, s tebou
s modlitbou...
Přečteno 447x
Tipy 5
Poslední tipující: Magdalena Křenková, Houda, Emmelia
Komentáře (0)