Janovo zjevení
Anotace: Ve jménu otce i syna i ducha svatého.
Vyčisti si hlavu, pročisti svý srdce,
nohy přibij k zemi, k nebi zvedni ruce.
Pomodli se k bohu, sepni k sobě dlaně,
teď zažiješ věci do teď nepoznané.
Raděj se dál neptej co se ještě stane,
sedm nádob hněvu, teď si pleskly dlaně.
Bůh a ďábel jsou teď jedna ruka,
teď zažiješ z hůry velký boží muka.
Sedm polnic, sedm pečetí,
veškerý žití na zemi rázem zpečetí.
Armageddon, číslo bestie,
jenom čistá duše přežije.
6 6 6 deset rohů, sedm hlav,
bible mluví jasně. Tak se radši ztrať.
Z útrob země vylezou satanovy zrůdy,
a tak radši doufám že jsou to jen bludy.
Že byl Honza sfetovanej a že hulil trávu,
pro pár veršů v bibli i pro větší slávu.
Amen.
Přečteno 488x
Tipy 7
Poslední tipující: Ružka, ECHO PARAZIT
Komentáře (1)
Komentujících (1)