Hosana
Anotace: Pánu jen tak pro radost :)
Haleluja Hosana
pěje slavnostně andělů chor
já bezbožný tvor
volám Tebe v radosti i zlosti
chci být s tebou
teď a navždy
ty učiníš mě novou.
smát se a tančit ve jménu Pána
hrát si a plakat
ty jsi Pánem mojich dní
tobě patří sláva.
Přečteno 863x
Tipy 2
Poslední tipující: Kšanda :)
Komentáře (1)
Komentujících (1)