Do tmy vložená láska
Anotace: Nenaplnění očekávání
Kroky Tvé slyším ze tmy znít,
neklid se v duši vkrádá,
bojím se oči otevřít a citu:
mám Tě ráda.
Objetí Tvému podléhám
nešťastná z blízkosti rána,
pokoj je zalit světlem Tvým
a já tu ležím sama.
Přečteno 640x
Tipy 4
Poslední tipující: shakespeares, igniss
Komentáře (2)
Komentujících (2)