Plamen lásky
Jako tělo bez duše
svítí hvězda Venuše.
V jejím světle tvoje tvář
v ní je lidskost svatozář.
Ty jsi jejím plamenem,
ty jsi tečkou za jménem.
Ty a tvoje laskavost
zahubily mojí zlost.
Zahubily také mě
hada v jabku Evině.
Přečteno 694x
Tipy 2
Poslední tipující: denebrin
Komentáře (2)
Komentujících (2)